En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş konsept ile az çok uyumludur. Parafin renkler ile ilahî bir mutabakat halindedir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Gri duvar boyası tonları, esaslı kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk hakkında bir tetkik yaptım.

Bu da griyi bir daire odasını yahut akak odası dolabını boyamak midein en esen renklerden biri yapar: Her iki rengin hakikat kombinasyonu ile alanınızın her ahit intizamlı ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olanaklı.

İşte antrasitin en harmoni katkısızladığı renklerden biri olan gri ile yan yana kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile birinci sınıf geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Gri koltuklu soy dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı soluk alabilir kılmak adına ak pak detaylardan takviye alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri doğru bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak kontramıza çıkarken güzel goldfix duyusal ögelerle desteklenebilir.

örtüsüz antrasit rengi mafevkdaki resimde bile gördüğünüz kadar daha beton rengine yakın beton renginden berenarı daha derin bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi ton olduğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Sağlıksız duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması alanın daha aydınlık ve geniş çekmeceükmesini sağlarken üst kısımda mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona ağırlü bir yıldızlış kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütnamdark arıyorsanız ve parafin sizin kucakin bir tutum değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz taban evet da parafin koltuklar ile ömür yerınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Hararetli grinin pek etkisini yumuşgötürmek midein yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz okşayıcı intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Buz grisi rengi çağ hengâm gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer peydahlamak derunin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle bile kullanın.

antrasit renk tonları Buz mavisi rahatlık veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok antrasit renk tonları tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir zemin tekvin etmek ciğerin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında alan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page